Ярмоленко виявися більш корисним і ефективним, ніж Дембеле - EXTRA SPORT

Ярмоленко виявися більш корисним і ефективним, ніж Дембеле - EXTRA SPORT

Укрінформ
Журналісти престижного бельгійського видання EXTRA SPORT віднесли фантастичний дебют українського футболіста Андрія Ярмоленка в дортмундській "Боруссії" до категорії яскравих і неординарних спортивних подій.

"Менше ніж за місяць цей український легіонер змусив забути зоряного Усмана Дембеле і прикував усю увагу місцевих фанатів до своєї, ще до недавнього часу, скромної особистості.

25 млн за Ярмоленка проти 150 млн за Дембеле, а результат просто фантастичний. Стиль українського півзахисника помітно відрізняється від стилю француза, але він виявився куди більш ефективним і корисним. Андрій легко і швидко вписався в малюнок загальної гри "Борусcіі", - цитує видання zbirna.com

Читайте також: Футболісти Ярмоленко і Коноплянка піднялися в ціні за версією Transfermarkt

"Це виглядає просто приголомшливо і нереалістично. Неймовірно, з якою швидкістю Андрій вписався в колектив, відчув і адаптувався до нашого стилю гри, ставши вже з перших поєдинків ключовим елементом в грі команди. Це просто фантастичний гравець. Я вірю, що дуже скоро його футбольна зірка засяє в Європі всіма своїми гранями", - сказав спортивний директор "Борусії" Міхаель Цорк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-