Світоліна: Моя основна мета – виграти турнір «Великого Шолома»

Світоліна: Моя основна мета – виграти турнір «Великого Шолома»

Укрінформ
В понеділок краща українська тенісистка стартує на Підсумковому турнірі WTA в Сінгапурі.

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповів про цей сезон та майбутній виступ на Підсумковому турнірі WTA в Сінгапурі. Про це пише сайт «Большой теннис Украины».

«Звичайно, я відчуваю себе дуже впевнено, адже в цьому сезоні я виграла п'ять турнірів. Це був відмінний рік для мене. Багато хороших спогадів. Сподіваюся, така тенденція збережеться.

Проміняла б я один зі своїх п'яти титулів на півфінал «Великого Шолома»? Один з титулів на дрібних турнірах, можливо, але навряд чи на змаганнях Premier, тому що вони всі були дуже, дуже особливими. Перемога в Дубаї і мій дебют в топ-10 - це величезне досягнення.

У Римі я виграла на своєму улюбленому покритті, на грунті, це було неймовірно. А потім ще і в Торонто, - так що, всі Premier, на яких я перемагала, дали мені щось і підштовхнули рухатися далі. Звичайно, я б хотіла виступити в півфіналі «Великого шолома», але цього не сталося в цьому році.

Читайте також: Світоліна стартує в Сінгапурі 23 жовтня проти Возняцкі

Тому я наполегливо працюватиму і намагатимуся отримати шанс зіграти в 1/2, фіналі і, може бути, спробувати виграти титул. Це основна мета.

Головна відмінність топ-8 гравців від інших тенісисток? Хороші, стабільні результати. Кожен, звичайно, в стані здорово відіграти один-два матчі або турніру протягом року. Для мене мета стати стабільною протягом всього сезону, щоб я конкурувала на високому рівні тривалий час.

Втім, це дуже складно, тому що наш сезон досить тривалий. Важко бути в формі весь рік, залишатися психологічно свіжим, тому що на якомусь етапі ти можеш трохи зламатися. Тому дуже важливо, щоб поруч була правильна команда, яка добре тебе підготує до таких моментів», - сказав Світоліна.

Нагадаємо, 23 жовтня Еліна Світоліна дебютує на престижному Підсумковому турнірі WTA в Сінгапурі. В першому матчі Світоліна зіграє проти Каролін Возняцкі з Данії. Еліна потрапила до «червоної» групи, де їй також належить зустрітися з румункою Сімоною Халеп (актуальна перша ракетка світу) і Каролін Гарсією з Франції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-