«Динамо» - «Шахтар»: Хачеріді вже тренується, травма Віди не серйозна

«Динамо» - «Шахтар»: Хачеріді вже тренується, травма Віди не серйозна

Укрінформ
Ключові захисники киян зможуть допомогти команді в дербі. 

Пошкодження захисника «Динамо» Домагоя Віди в матчі Ліги Європи з «Янг Бойз» виявилося не таким серйозним і він має шанс зіграти в чемпіонаті УПЛ проти «Шахтаря». Про це повідомляє офіційний сайт «Динамо».

«З Відою, на щастя, все нормально: зашили рану, наклали близько 10 швів. Струсу головного мозку немає, консультація з нейрохірургом і контрольні знімки показали, що з Домагоєм все нормально. З боку, звичайно, все виглядало дуже страшно, було багато крові, але це природно, оскільки шкірний покрив волосистої частини голови дуже рясно забезпечений артеріями, там багато судин.

Пару днів наш футболіст пропустить, а далі подивимося. Не стану загадувати наперед, оскільки участь в тренуваннях залежить від самого Віди, його стану і самопочуття.

Читайте також: Букмекери назвали фаворита матчу "Динамо" - "Шахтар"

Що стосується його участі в недільному матчі з «Шахтарем» оцінив би шанси 50 на 50», - повідомив лікар клубу Леонід Миронов.

Також Леонід Миронов розповів, що захисник  Євген Хачеріді тренується в загальній групі: «У Хачеріді було запалення сухожилля. Уже сьогодні він тренувався в загальній групі і повноцінно готується до гри з «Шахтарем».

Нагадаємо, матч УПЛ «Динамо» - «Шахтар» відбудеться 22 жовтня. Початок о 19:30. «Динамо» йде на другому місті і відстає від лідера – «Шахтаря» на сім очок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-