Захисник

Захисник "Зорі" Сваток: Самовіддача була ключем до перемоги над "Гертою"

Фото
Укрінформ
Автор переможного голу, захисник луганського футбольного клубу "Зоря" Олександр Сваток поділився враженнями від гри команди проти берлінської "Герти" (2:1).

"Команда дуже рада перемозі. Мені вдалося забити переможний м’яч. Було багато боротьби, в якій ми намагалися не поступатися. Всі билися, билися, віддавалися на полі і змогли домогтися позитивного результату. Думаю, що самовіддача була ключем до успіху.

Не часто захисникам вдається забивати. Чи були в мене якісь передчуття? Ні, ніяких передчуттів не було. Може бути, це і добре, що я почав матч на лавці запасних, адже потім вийшов на поле і забив.

У перерві Юрій Миколайович сказав: продовжуємо в тому ж дусі. Не сідаємо до воріт. Зустрічаємо суперника в центрі поля. Думаю, нам вдалося виконати його настанови.

Яка атмосфера була після фінального свистка? Всі були раді і задоволені, що вдалося домогтися перемоги і добути вже шість очок. У нас традиція, після перемоги тренер кричать: хто ми? А ми хором відповідаємо, скандуючи: "Зоря", - цитує Сватка офіційний сайт ФК "Зоря". 

Нагадаємо, що 19 жовтня підопічні Юрія Вернидуба вперше в історії виграли домашній поєдинок групового раунду Ліги Європи. У матчі 3-го туру "Зоря" – "Герта" на стадіоні "Львів Арена" м’ячі забили Сілас (на 42-й хвилині), Сваток (79) - Зельке (56).

Турнірне становище: "Естерсунд" - 7 очок, "Зоря" - 6, "Атлетик" - 2, "Герта" - 1.

Читайте також: "Зоря" на "Арені-Львів" переграла берлінську "Герту" у Лізі Європи УЄФА

У 4-му турі "Зоря" зіграє з "Гертою" у Берліні. Матч відбудеться 2 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-