Вернидуб: Другий тайм цілком записую нам в актив

Вернидуб: Другий тайм цілком записую нам в актив

Укрінформ
Головний тренер «Зорі» відзначив Сіласа і подякував вболівальникам на «Арені Львів». 

Головний тренер «Зорі» Юрій Вернидуб прокоментував перемогу в Лізі Європи над німецькою «Гертою» (2:1). Про це повідомляє Tribuna.com.

«Хороша гра. «Герта» - серйозна команда. Ми на початку гри віддали їм перевагу, це був наш план. Не скажу, що суперник мав аж такі моменти, але ми захищалися.

Після 20-ї хвилини почали високий пресинг і не давали суперникам розігрувати м'яч. Захопили перевагу і заробили штрафний, який реалізував Сілас.

Другий тайм цілком записую нам в актив, крім гола Зельке. Хлопці добре розбіглися, багато створили небезпечних моментів.

Читайте також: "Зоря" на "Арені-Львів" переграла берлінську "Герту" у Лізі Європи УЄФА

Щодо Прийми, то все дуже сумно. Знову пошкодження задньої поверхні стегна. Як мінімум на місяць він вилетів.

Сілас добре грав, він один з наших найбільш дисциплінованих футболістів. А Харатін програв боротьбу Зельке, коли нам забили гол. Тому вирішив освіжити гру і випустити Андрієвського.

Хотів особисто подякувати вболівальникам. Я дуже радий, що вболівальники інших міст і Львова нас так підтримували. Якщо на «Атлетик» прийде ще більше, ми віддячимо своєю грою», - сказав Вернидуб.

Нагадаємо, в матчі 3-го туру групового етапу Ліги Європи «Зоря» обіграла «Герту» 2:1. Український клуб набрав шість очок і посідає в групі друге місце. «Зоря» відірвалася від іспанського «Атлетика», який йде третім, на 4 очки. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-