Футбол: вартість квитків на матч

Футбол: вартість квитків на матч "Шахтар" – "Феєноорд" залежатиме від попиту

Укрінформ
Донецький футбольний клуб "Шахтар" повідомив, що квитки на матч 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів з голландським "Феєноордом" вже у продажу, а їх вартість залежатиме від попиту.

"Квитки на матч - у продажу. Вартість - від 70 гривень. У сезоні-2017/18 ФК "Шахтар" впроваджує систему динамічних цін: вартість квитків тієї чи іншої категорії буде змінюватися в залежності від попиту", - повідомили "гірники" на своєму офіційному сайті

Квитки на матч, який відбудеться 1 листопада у Харкові, можна придбати в касах харківського ОСК "Металіст", у роздрібній мережі Харкова або онлайн.

Автор дубля у ворота "Феєноорда" (2:1) Бернард закликав уболівальників підтримати команду у матчі-відповіді:

"Шахтар" має показати таку ж красиву і впевнену гру, як у першому матчі  Переконаний, наша команда повністю готова до того, щоб ще раз перемогти "Феєноорд". Ми прагнемо якомога далі пройти в Лізі чемпіонів, а для цього необхідно намагатися брати очки в кожному матчі.

Читайте також: Футбол: Ракицький не гратиме проти "Феєноорда" у Харкові

Я запрошую всіх вболівальників 1 листопада на ОСК "Металіст". Нам дуже потрібна ваша підтримка в найважливішому поєдинку. Ми хочемо перемогти, і ви допоможете нам це зробити".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-