Мирон Маркевич: Про моє повернення у

Мирон Маркевич: Про моє повернення у "Карпати" не йдеться

Укрінформ
Відомий українській фахівець, екс-тренер "Дніпра" і "Металіста" Мирон Маркевич спростував чутки про своє повернення на тренерський місток львівського футбольного клубу "Карпати".

"Я вже із посмішкою слухаю такі так звані "новини". Хтось щось на ринку почує і видає за сенсацію. Я зараз перебуваю у Східниці, піклуюся про своє здоров'я, інтернет не читаю, чуток не знаю.

Але скажу вам прямо: про моє повернення у "Карпати" не йдеться, принаймні, я про це нічого не знаю", - повідомив Маркевич "Вголосу". 

За інформацією видання, навряд чи найближчим часом зміниться і власник "Карпат". Крім того, у клубу є заборгованості перед футболістами приблизно на 4 млн доларів. У будь-який момент це може обернутися санкціями для нього. У такій ситуації важко знайти охочого вкладати гроші в проблемний клуб.

Читайте також: Футбол: Юрій Коротиш призначений генеральним директором "Карпат"

Нагадаємо, що днями новим генеральним директором "Карпат" став Юрій Коротиш. На цій посаді 64-річний фахівець змінив 70-річного функціонера Юрія Дячука-Ставицького, який пішов у відставку за станом здоров'я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-