Хачеріді: У

Хачеріді: У "Янг Бойз" дуже хороші й швидки півзахисники і форварди

Укрінформ
Захисник київського футбольного клубу "Динамо" Євген Хачеріді поділився очікуваннями від домашнього поєдинку проти швейцарського "Янг Бойз".

"Команду "Янг Бойз" ми дуже добре знаємо. Як на мене, це дуже серйозний суперник - вони йдуть на першому місці в своєму чемпіонаті. Крім того, в складі швейцарців зібрані дуже хороші гравці, і командні дії у них на високому рівні. Тому ми очікуємо складну гру. Але, звичайно, налаштовані тільки на перемогу. У кваліфікації Ліги чемпіонів ми здорово зіграли на своєму полі, але на виїзді наша гра була жахливою. Сподіваюся, таких матчів у нас більше не буде. Серйозно налаштовуємося на обидва поєдинки, щоб отримати максимальну кількість очок.

У "Янг Бойз" дуже хороші півзахисники, непоганий напад, швидкі гравці. Потрібно не дати їм можливості розігратися, а, навпаки, нав'язати свою гру. А ось яку саме тактику вони оберуть на поєдинок з нами, мені складно сказати.

Хочеться, щоб ажіотаж навколо матчу був здоровим, щоб нас прийшли підтримати вболівальники, щоб зібрався повний стадіон, адже в такій атмосфері завжди приємно грати, нам це дуже допомагає", - цитує Хачеріді офіційний сайт ФК "Динамо"

Нагадаємо, що поєдинок "Динамо" (Київ) – "Янг Бойз" у рамках 3-го туру групового етапу ліги Європи відбудеться на столичному НСК "Олімпійський" сьогодні, 19 жовтня, о 22.05.

Читайте також: Сидорчук: Хочеться взяти реванш за поразку, яка вибила "Динамо" з Ліги чемпіонів

Турнірне становище у групі В: "Динамо" - 6 очок, "Янг Бойз" - 2, "Партизан" (Сербія) - 1, "Скендербеу" (Албанія) - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-