Хавбек

Хавбек "Зорі" Харатін: Нам комфортніше грати другим номером

Укрінформ
Півзахисник луганського футбольного клубу "Зоря" Ігор Харатін поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку проти берлінської "Герти".

"Ми очікуємо гру з нетерпінням. Для нас це дуже важливий матч і постараємося перемогти. "Герта" - збалансована команда, яка дуже добре грає, як в обороні, так і в атаці. Тому нам буде важливо зіграти дисципліновано ззаду, будувати командну гру і постаратися мати ініціативу. Перемога над "Атлетико" - наша перша перемога. Всі були дуже щасливі. "Герту" ми теж хочемо перемогти і це дуже важливо для нас.

Нам більш комфортно грати другим номером, і ми набираємо найбільшу кількість очок саме таким способом. Проти "Герти" гратимемо тільки на перемогу, і, думаю, у нас все вийде. Подивимося. Нам, звичайно, хочеться створювати більше моментів і забивати.

Тренер говорив нам, які сильні гравці є у них в центрі поля. Зрозуміло, що буде важко, але ми будемо намагатися виграти. На скаутів, що прийдуть на гру, я уваги не звертаю. Намагаюся на кожну гру виходити і перемагати. Наша головна мета - вийти, показати хорошу гру і набрати три очки", - цитує Харатіна офіційний сайт ФК "Зоря"

Нагадаємо, що поєдинок "Зоря" – "Герта" 3-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА відбудеться на "Арені Львів" сьогодні, 19 жовтня, о 20.00.

Читайте також: Ліга Європи: "Зоря" провела тренування на "Арені Львів" перед матчем з "Гертою"

Турнірне становище у групі: "Естерсунд" (Швеція) - 6 очок, "Зоря" - 3, "Герта" - 1, "Атлетик" (Іспанія) - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-