Клопп: У

Клопп: У "Ліверпуля" велика історія, приємно, що ми продовжуємо її писати

Відео
Укрінформ
Головний тренер англійського футбольного клубу "Ліверпуль" Юрген Клопп поділився враженнями від рекордної перемоги над словенським "Марібором" у матчі 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів 2017/18.

"Це був ідеальний матч. З першої ж секунди "Ліверпуль" почав показувати саме те, чого ми прагнули.

Я не знав, що ця перемога стала рекордною, про це мені сказали вже після матчу. Я знаю, що у "Ліверпуля" велика історія і мені приємно, що ми продовжуємо її писати. Повторити щось подібне у майбутньому буде неймовірно складно.

Перед грою "Марібор" виглядав достатньо впевнено. Вони були налаштовані позитивно, оскільки англійські команди ще не обігрували їх у Словенії. Мабуть, вони не чекали від "Ліверпуля" такої гри", – цитує Клоппа "Футбол 24".  

Читайте також: У Маріборі з легкістю очки не візьмеш – наставник "Ліверпуля" Клопп

Нагадаємо, що поєдинок "Марібор" – "Ліверпуль" закінчився з рахунком 0:7. "Ліверпуль" став третім футбольним клубом в історії турніра, кому вдалося досягти такого феєричного результату. Раніше з таким результатом "Шахтар" переміг БАТЕ у 2014-му році, а "Марсель" – "Жиліну" у 2010-му році.

М’ячі у поєдинку забили Фірміно (4, 54), Коутіньйо (13), Салах (19, 40), Окслейд-Чемберлен (86), Александр-Арнольд (90).

Відео кращих моментів:

Фото: twitter 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-