Теніс: Надаль знявся з турніру в Базелі, але планує зіграти в Парижі

Теніс: Надаль знявся з турніру в Базелі, але планує зіграти в Парижі

Укрінформ
Перша "ракетка" світу іспанський тенісист Рафаель Надаль відмовився від участі у змаганнях ATP 500 у Швейцарії, які стартують наступного тижня.

Рішення знятися з турніру в Базелі тенісист прийняв після консультації з лікарем. Проблеми з коліном виникли у спортсмена після двотижневого виступу в Азії (Надаль взяв титул в Пекіні й став фіналістом в Шанхаї). На вирішальний матч китайського "Мастерса" проти Роджера Федерера він вийшов з пов'язкою на правій нозі.

"На жаль, я повинен сказати вам, що не буду брати участь у турнірі після зустрічі з моїм доктором в Іспанії після повернення з Шанхая. У мене навантаження на коліно (через стрес), проблема, яка у мене вже була під час турніру. Після двох дуже гарних тижнів в Китаї зараз саме час відпочити", - написав Надаль у своєму facebook

Один з наставників тенісиста Франсіско Ройг повідомив, що Рафаелю потрібна пауза, щоб підійти до Підсумкового турніру у найкращій формі.

"Зазвичай в цій частині сезону Рафа не показував хороші результати, так що всі були задоволені його виступом в Азії в цьому році. Тепер Надалю потрібно додати, щоб точно закінчити сезон першим, але найголовніше - це підійти в найкращій формі до Підсумкового турніру", - цитує Ройга btu.org.ua

За інформацією El Espanol, Рафаель Надаль має намір повернутися в тур на заключному "Мастерсі" сезону, який стартує 30 жовтня.

Читайте також: Федерер обіграв Надаля і став переможцем турніру в Шанхаї

Нагадаємо, що лідер світового рейтингу іспанець Рафаель Надаль виграв турнір ATP World Tour 500 у Пекіні (Китай) з призовим фондом 3 028 080 доларів.

Фото: Lintao Zhang/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-