Наставник

Наставник "Феєноорда": Гравці "Шахтаря" високої якості

Укрінформ
Головний тренер голландського футбольного клубу "Феєноорд" Джованні ван Бронкхорст прокоментував невдалий виступ команди у матчі 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА проти донецького "Шахтаря".

"Чи можна охарактеризувати цей матч словом "невдача"? Так. У нас були шанси, проте ми не змогли їх використати. На жаль, при рахунку 1:0 пропустили у відповідь. Зазначу високу якість футболістів "Шахтаря". І після видалення у нас теж були нереалізовані моменти.

З 75-ї хвилини команда перебувала в більшості. Нам не вистачило гола. У нас були дві невдалі спроби. На жаль, результат негативний. Сподіваємося на позитивний результат в наступному поєдинку. Звичайно, буде дуже складно, адже після трьох матчів у нас нуль очок.

Грою команди задоволений. З огляду на невикористані моменти, ми розуміємо: доведеться потрудитися, щоб виступати на високому рівні. Настрій в колективі залишається прекрасним, незважаючи на негативний результат. Робимо висновки і продовжуємо працювати", - цитує Бронкхорста офіційний сайт ФК "Шахтар"

Нагадаємо, що футболісти "Шахтаря" 17 жовтня перемогли "Феєноорд" з рахунком 2:1. М'ячі на стадіоні міста Роттердам забили бразилець Бернард (на 24-й хвилині і 54-й ) - Стевен Бергейс (7).

Читайте також: Бернард: Камбек "Шахтаря" вдався завдяки чудовій роботі, яку провів Фонсека

Турнірне становище: "Манчестер Сіті" - 9 очок, "Шахтар" - 6, "Наполі" - 3, "Феєноорд" - 0.

Наступний матч Ліги чемпіонів "Шахтар" проведе проти "Феєноорда" у Харкові 1 листопада. 

Фото: ua-football 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-