Сабо: Зараз в «Динамо» багато футболістів рівня першої ліги

Сабо: Зараз в «Динамо» багато футболістів рівня першої ліги

Укрінформ
Колишній тренер киян нещадно критикує гру команди в останніх матчах.  

Екс-тренер збірної України і «Динамо» Йожеф Сабо прокоментував матч 12-го туру УПЛ «Чорноморець» - «Динамо» (2:1). Про це він розповів сайту 1927.kiev.ua.

«Я вже рік говорю, що в «Динамо» практично немає середньої лінії. Гравці середньої лінії не вміють ні відбирати м'яч, ні організовувати гру.

А в Одесі був просто цирк. «Динамо» виглядало командою класу Б. Захисту взагалі не було. Мені соромно за таку гру. У сьогоднішньому «Динамо» є багато футболістів, які за класом повинні грати в команді першої ліги. За рівнем майстерності у них немає права виступати за такий клуб, як «Динамо».

Читайте також: Хацкевич: Є претензії до групи гравців

Чи має право такий клуб, як «Динамо», перемагаючи по ходу матчу 3:0, зіграти 4: 4? Звичайно, ні. Це вже питання до тренерів, тому що за рахунку 3:0 потрібно вибирати таку тактику, де потрібно карати суперника на контратаках і забивати четвертий, п'ятий і шостий голи. Це все залежить від тренерського штабу», - сказав Сабо.

Нагадаємо, «Динамо» не може виграти в чемпіонаті України вже три матчі поспіль. Після нічиїх з «Вересом» (0:0) та «Зорею» (4:4), кияни програли «Чорноморцю» (1:2). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-