У Маріборі з легкістю очки не візьмеш – наставник

У Маріборі з легкістю очки не візьмеш – наставник "Ліверпуля" Клопп

Укрінформ
Головний тренер англійського футбольного клубу "Ліверпуль" Юрген Клопп поділився очікуваннями від виїзного матчу зі словенським "Марібором" у рамках 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

"Ми добре зіграли в останньому матчі з "Манчестер Юнайтед", але зараз час Ліги чемпіонів. Це визначальний момент в групі. Треба бути впевненими в собі, сміливими. Треба показати хороший футбол, з високою організацією гри.

Усі вважають, що у Маріборі треба з легкістю брати очки. Навіть не знаю, хто це вигадав. "Марібор" провів дев'ять матчів у Лізі чемпіонів і бере участь у груповій стадії. Це знак якості.

"Ліверпуль" хоче вийти в наступний раунд. Ми добре провели попередні матчі в турнірі. Треба зробити це знову, але при цьому виграти. Не знаю, як далеко ми пройдемо в цьому сезоні. Все залежить від результатів. Мене хвилює тільки завтрашній матч. У середу вранці буду думати вже про недільну зустріч з "Тоттенгемом", - цитує Клоппа footboom.com

Читайте також: АПЛ: «Манчестер Юнайтед» та «Ліверпуль» розійшлись без голів

Нагадаємо, що футбольний поєдинок "Марібор" – "Ліверпуль" відбудеться сьогодні, 17 жовтня, о 21.45. Букмекери віддають перевагу гостям: перемога "Ліверпуля" - 1,20, "Марібора" - 15,00, нічия - 8,00.

Фото: liverpoolfc.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-