"Феєноорд" - "Шахтар": текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" сьогодні, 17 жовтня, проведуть третій матч у груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА, в якому у Роттердамі зустрінуться з чемпіоном Голландії "Феєноордом".

Гру, яка розпочнеться о 21.45, транслюватимуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Текстова трансляція поєдинку - на сайті Укрінформу.

Команди зійдуться у першій в історії очній зустрічі в єврокубках.

"Шахтар", який грає на груповому етапі Ліги чемпіонів удванадцяте і всьоме за вісім сезонів, поточний розіграш почав з домашньої перемоги над "Наполі" (2:1), програвши у другому турі "Манчестер Сіті" на його полі (0:2).

"Феєноорд" у свою чергу стартував із двох поразок - з результатом 0:4 голландців на їхньому полі розгромив "Манчестер Сіті", а "Наполі" у Неаполі взяв гору над роттердамцями з рахунком 3:1.

В основній сітці Ліги чемпіонів на своєму полі голландці не перемагали з 31 жовтня 2001 року, коли взяли три очки в матчі з московським "Спартаком" (2:1).

Читайте також: «Шахтар» прибув в Роттердам на матч з «Феєноордом»

Зустріч "Феєноорд" - "Шахтар" обслуговуватиме бригада арбітрів з Іспанії, яку очолює Альберто Ундіано Мальєнко.

В іншій зустрічі квартету F англійський "Манчестер Сіті" на "Етіхад Стедіум" зустрінеться з італійським "Наполі" з Неаполя.

Турнірне становище: "Манчестер Сіті" - 6 очок, "Шахтар" - 3, "Наполі" - 3, "Феєноорд" - 0.

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-