«Боруссія» Ярмоленка програла «Лейпцигу»

«Боруссія» Ярмоленка програла «Лейпцигу»

Укрінформ
Український півзахисник залишив поле без результативних дій.

Півзахисник «Боруссії» (Дортмунд) Андрій Ярмоленко вийшов у стартовому складі і відіграв повний матч з «Лейпцигом», який його команда програла 2:3. Про це повідомляє Tribuna.com.

Це другий матч для Ярмоленко в «Борусcії», коли він не відзначився результативними діями. У Андрія був гольовий момент в кінці матчу, коли він пробивав з льоту практично по порожніх воротах з 10 метрів.

Українець отримав оцінку 6,4 від WhoScored. Це середній показник для команди. Кращим став Обамеянг (8,4), який забив в цьому матчі обидва м’ячі команди.

Андрій тричі за матч пробивав по воротах (1 - в площину), віддав три загострюючі паси, всього зробив 39 передач, з них 79% точних.

Читайте також: Бундесліга: гол з подачі Ярмоленка визнаний кращим у вересні

Відзначимо, що «Боруссія» 9 хвилин другого тайму грала вдесятьох. На 47-й хвилині червону картку отримав Сократіс Папастатопулос, а вже на 56-й вилучили гравця «Лейпциг».

До цього матчу українець взяв участь в 9 з 10 голів «Боруссії», коли перебував на полі.

Ця поразка стала для «Боруссії» першою в чемпіонаті, але вона не завадила команді зберегти лідерство. На другому місці йде «Баварія», яка відстає на 2 очки. «Лейпциг» тепер йде 3-м з 16 очками.

В цьому ж турі «Шальке» Євгена Коноплянки обіграв «Герту» 2:0. Коноплянка вийшов в другому таймі на заміну і відіграв 23 хвилини.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-