Коломоєць: Віддамо всі сили для позитивного результату в грі

Коломоєць: Віддамо всі сили для позитивного результату в грі "Ворскла"- "Шахтар"

Укрінформ
Нападаючий полтавського футбольного клубу "Ворскла" Юрій Коломоєць поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння з донецьким "Шахтарем" у рамках 12-го туру української Прем’єр-ліги.

"Шахтар" знаходиться на першому місці, ми - на третьому, тому майбутня зустріч буде центральною грою туру. В якійсь мірі, це битва лідерів чемпіонату. Ми налаштовуємося на дуже важку зустріч, адже граємо з чемпіоном країни. Це дуже хороша команда і я вірю в те, що гра буде цікавою як для глядачів на стадіоні, так і для тих, хто буде її дивитися біля екранів телевізора.

Яка мотивація у гравців "Ворскли"? У нас свої завдання - добиватися позитивного результату в кожному матчі. Гра проти "Шахтаря" не виняток. Ніхто не їде туди відбувати номер і грати з опущеною головою. Ми віддамо всі сили і, сподіваюсь, привеземо звідти позитивний результат", - розповів Коломоєць football.ua

Читайте також: Степаненко: Берегти себе для гри з "Динамо" не будемо, зараз головне – "Ворскла"

Нагадаємо, що поєдинок "Шахтар" (Донецьк) – "Ворскла" (Полтава) відбудеться на харківському ОСК "Металіст" сьогодні, 13 жовтня, о 19:00.  Наживо матч покаже телеканал "Футбол 1".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-