Захисник

Захисник "Шахтаря" Ордець: П’ятниця 13-го – для мене звичайний день

Відео
Укрінформ
Захисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Іван Ордець оцінив готовність "гірників" до поєдинку проти полтавської "Ворскли".

"На нас чекає центральний поєдинок туру. "Ворскла" відмінно стартувала в чемпіонаті. У полтавчан прекрасна лінія атаки, вони багато забивають і грамотно обороняються. Після збірних ми завжди дуже важко граємо. Сподіваюся, Харків підтримає "Шахтар" і ми завоюємо важливі три очки.

Полтавчани відрізняються командним рухом, грамотно використовують фланги. Той же Павло Ребенок, наприклад, підключається до атак, може віддати точну флангову передачу.

Поєдинок з "Ворсклою" відбудеться в п'ятницю, 13 жовтня. Для мене це звичайний день. Будемо працювати в стандартному режимі і налаштовуватися тільки на перемогу", - цитує Ордеця офіційний сайт ФК "Шахтар"

Читайте також: Факундо Феррейра: "Шахтар" став би чемпіоном в Аргентині

Нагадаємо, що поєдинок 12-го туру української Прем'єр-ліги "Шахтар" – "Ворскла" відбудеться на харківському ОСК "Металіст" 13 жовтня. Початок о 19:00. Сьогодні ввечері команда відлітає до Харкова.

Напередодні "гірники" провели відкрите тренування на заміській базі "Святошин". В розташування донеччан приїхали гравці національної та молодіжної збірних України: Андрій П’ятов, Віктор Коваленко, Тарас Степаненко, Ярослав Ракицький, Марлос, Олександр Зубков і Олександр Пихаленок. Приєднався і Давид Хочолава. Богдан Бутко знову в загальній групі, а ось бразильські півзахисники Дентіньо і Бернард працювали за окремою програмою. Сергій Кривцов і Максим Малишев продовжують курс відновлення після травм. З першою командою тренуються і футболісти молодіжного складу: Данило Сагуткін, Володимир Грачов, Сергій Чоботенко і Данило Ігнатенко.

Відео відкритого тренування:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-