Футболісти Перу і Колумбії домовлялися про нічию на полі

Футболісти Перу і Колумбії домовлялися про нічию на полі

Відео
Укрінформ
Фалькао і хавбек Перу Тапія під час матчу обговорювали гру на нічию. Вона влаштувала обидві команди.

Нападаючий збірної Колумбії Радамель Фалькао і півзахисник збірної Перу Ренато Тапія під час останнього матчу кваліфікації чемпіонату світу-2018 (1:1) обговорювали результати паралельних ігор.

Фалькао визнав, що говорив перуанцям про те, що нічия влаштує обидві команди. У результаті Колумбія вийшла на чемпіонат світу, а команда Перу - у стикові матчі.

"Ми знали, що відбувалося в інших матчах. Ми грали зі знанням інших результатів. І в якийсь момент я спробував донести це до Перу", - цитує Фалькао tribuna.com

"В останні п'ять хвилин колумбійці підійшли до нас і сказали, яка ситуація була в інших іграх. Таким чином, ми закінчили гру так, як нам було потрібно... Я говорив з Радамелем. Він сказав мені, що ми разом проходимо далі. Але це футбол. Ми граємо, щоб перемагати", - сказав Тапія.

Читайте також: Ігор Жданов: Договірні матчі були, є і залишаться ганьбою

Відео перемовин футболістів на полі:

Головний тренер збірної Перу Рікардо Гарека спростував чутки про договірний характер матчу: "Нам потрібна була перемога, їм теж. Який ще пакт? Це спекуляція. Очевидно, що в кінці гри ми знали інші результати і говорили собі: "Заспокойтеся трохи, ми не повинні ризикувати".

Фото: AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-