Нардеп, якого побили ультрас, пропонує повернути на стадіони поліцейських

Нардеп, якого побили ультрас, пропонує повернути на стадіони поліцейських

Фото, відео
Укрінформ
Народний депутат Юрій Береза пропонує повернути на стадіони поліцейських.

Про це він написав у Facebook після того, як його побили ультрас футбольного клубу «Дніпро» під час матчу між ФК «Дніпро» та СК «Дніпро-1».

«Я зроблю все, що в моїх силах, щоб на футбольні стадіони повернулися поліцейські. Адже перегляд матчу має бути безпечним для вболівальників, а нейтралізація хуліганів – миттєвою», - написав депутат.

Він пояснив, що того вечора захищав не тільки честь клубу та його фанатів. «Я захищав онука. Майже за хвилину до початку бійки донька встигла забрати малого. Дитині лише один рік, але як несамовито він плескав у долоні. Справжній вболівальник «СК Дніпро 1». Та на стадіоні були діти, яких нема кому захистити. На матч приїхали 700 школярів з сіл області, серед яких багато сиріт з інтернатів. Уявіть ситуацію, коли купа покидьків, розмітаючи на своєму шляху малечу, буцаючи їх ногами, вломилася в сектор, де знаходились вболівальники СК «Дніпро-1». А правоохоронці та стюарди при цьому діяли геть неадекватно, можна сказати зовсім не діяли», - зазначив Береза.

Він вважає, що ті, хто хоче битися, мають битися за Батьківщину на передовій.

З питань інциденту, як сподівається депутат, найближчим часом відбудеться засідання ФФУ та ПФЛ.

Читайте також: Геращенко розповів про “чорні списки" футбольних уболівальників

Як відомо, у перерві між футбольним поєдинком  ФК «Дніпро» та СК «Дніпро-1», що проходив 10 жовтня, фанати  футбольного клубу «Дніпро» побили президента клубу «Дніпро-1» народного депутата Юрія Березу.

Під час бійки у вболівальників «Дніпра-1» відібрали банери та барабан. На матчі фанати «Дніпра» вивісили банер: «Ми зламаємо вам Березу і розвалимо ваш «Причал» (неофіційний сайт уболівальників дніпровського клубу).

Сам матч закінчився з рахунком 2:0 на користь ФК «Дніпро».

Фото з Фейсбука Юрія Берези 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-