Кличко: Хижняк має відмінні перспективи, після Олімпіади – професійна кар'єра

Кличко: Хижняк має відмінні перспективи, після Олімпіади – професійна кар'єра

Укрінформ
"Вічний" чемпіон світу в суперважкій вазі легендарний український боксер і нинішній мер Києва Віталій Кличко вважає, що 22-річний Олександр Хижняк має відмінні перспективи не тільки на любительському, але й на професійному ринзі.

"Дуже хороший хлопець, талановитий. І має відмінні перспективи як в любительському боксі, так і в професійному. Я дуже сподіваюся, що він буде готуватися до Олімпійських ігор 2020 в Токіо, і має всі шанси прекрасно там виступити. А після - професійна кар'єра.

Я думаю, це буде дуже правильно: скористатися шансом і завоювати найвищу нагороду в любительському боксі, золоту олімпійську медаль. Якщо він буде прогресувати такими ж темпами, то все у нього вийде", - сказав Кличко newsone

Читайте також: Боксер Олександр Хижняк визнаний кращим спортсменом вересня в Україні

Нагадаємо, що Національний олімпійський комітет (НОК) визнав боксера Олександра Хижняка найкращим спортсменом вересня в Україні. На чемпіонаті світу в німецькому Гамбурзі у ваговій категорії до 75 кг боксер не залишив жодних шансів суперникам й здобув медаль найвищого ґатунку. У червні Олександр став чемпіоном Європи і отримав звання найкращого боксера європейської першості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-