Українська

Українська "молодіжка" обмінялася голами з голландцями у відборі на Євро-2019

Укрінформ
Футболістам молодіжної збірної України (гравці до 21 року) не вдалося здобути другу перемогу у відбірковому турнірі чемпіонату Європи-2019.

У своєму третьому кваліфікаційному матчі "синьо-жовті" у вівторок зіграли внічию зі своїми ровесникам з Голландії - 1:1, повідомляє Укрінформ.

Авторами голів на стадіоні "Оболонь" у Києві стали нападаючий донецького "Шахтаря" Віктор Коваленко, який на 29-й хвилині реалізував пенальті, та форвард "Аякса" Джастін Клюйверт (62).

В інших матчах 4-ї відбіркової групи Латвія у Лієпаї поступилася Шотландії - 0:2, а після першого тайму поєдинку Андорра - Англія рахунок 0:0.

У нинішньому році українцям залишилося зіграти ще два матчі - 10 листопада команда Олександра Головка прийматиме футболістів Англії, а 14 листопада у Перті "синьо-жовті" зустрінуться з "молодіжкою" Шотландії.

Турнірне становище: Англія - 7 очок (після 3-х ігор), Шотландія - 6 (3), Україна - 5 (3), Голландія - 5 (4), Латвія - 2 (5), Андорра - 1 (2).

Читайте також: Сергій Ковалець очолив словацький футбольний клуб "Татран"

За підсумками відбіркового турніру переможці дев'яти груп отримають путівки до фінальної стадії. Чотири кращих володарі других місць будуть розбиті на дві пари і проведуть стикові матчі плей-офф. Переможці двохматчевих протистоянь також отримають право грати у фінальному турнірі.

Фінальна стадія футбольного Євро-2019 серед молоді пройде 16-30 червня в Італії та Сан-Марино, і це буде друга молодіжна першість, у вирішальній стадії якої зіграють 12 команд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-