Теніс: Еліна Світоліна дала майстер-клас дітям Гонконгу

Теніс: Еліна Світоліна дала майстер-клас дітям Гонконгу

Фото
Укрінформ
Четверта "ракетка" світу українка Еліна Світоліна напередодні старту турніру WTA в Гонконзі поспілкувалася з маленькими шанувальниками і дала невеличкий майстер-класс з гри в теніс.

"Я завжди люблю грати з дітьми і часто беру участь у таких акціях. Важливо популяризувати теніс і давати дітям шанс побачити гравців зі світового туру. Це завжди особливий час для мене і я з радістю готова поспілкуватися, якщо вони хочуть щось запитати.

З приводу мого виступу на турнірі в Гонконзі, то мені краще залишатися в Азії і утримувати свою увагу на тенісі напередодні Підсумкового чемпіонату в Сінгапурі. Я намагаюся підготуватися якнайкраще, і ці змагання - хороша можливість для мене і мого тенісу. Сподіваюся, що у мене буде ще час після турніру, щоб роздивитись Гонконг, це прекрасне місто", - цитує Світоліну btu.org.ua

Читайте також: Світоліна успішно стартувала на турнірі WTA у Гонконгу

Нагадаємо, що Світоліна вийшла до другого кола турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) Prudential Hong Kong Tennis Open у Гонконгу із призовим фондом $226,75 тис. На старті змагань посіяна під першим номером українка у вівторок, 10 жовтня, за 1 годину 44 хвилини завдала поразки 62-й "ракетці" світу Зарині Діяс з Казахстану з рахунком 6:4, 7:6 (7:2).

Фото: Prudential Hong Kong Tennis Open

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-