Коноплянка: Не вистачало форварда, Ярмоленко не подобається грати на цій позиції

Коноплянка: Не вистачало форварда, Ярмоленко не подобається грати на цій позиції

Укрінформ
Футболіст збірної України Євген Коноплянка вважає, що команда показала хорошу гру в першому таймі заключного матчу відбору ЧС-2018 проти Хорватії (0:2), але не вистачало нападаючого, а Ярмоленко не дуже подобається грати на цій позиції.

"Не знаю, що сталося у другому таймі. Ми на тренуваннях стільки не помилялися, та й, напевно, за всю кваліфікацію. Добре грали перший тайм, я вірив, що ми виграємо. Потрібно говорити з хлопцями, дивитися один одному в очі і розуміти, і пояснювати, що не так.

Я дуже здивований, ми виглядали солідно і, думалося, що дотиснемо суперника. Не знаю, хто перебудувався, хорвати настільки додали або ми настільки осіли. Вони повністю переграли нас у другому таймі. Ми знали, які люди грають у них в центрі поля. Можливо, вони розлютилися на те, як провели перший тайм.

Якщо чесно, я вважаю, що сильно не вистачало нападаючого. Нам потрібно було чіплятися за м'ячі попереду. Ярмоленко не подобається грати на цій позиції, він сам вважає, що у нього не виходить.

Читайте також: Шевченко: У нас дефіцит форвардів, у грі з хорватами довірились Ярмоленку

До гри хлопці дивилися один на одного і посміхалися, і позитив нікуди від нас не пішов, всередині так і залишився. Я задоволений колективом і грою в першому таймі, просто потрібно сідати і аналізувати те, що сталося. Зараз говорити щось немає сенсу, потрібно моментами розбирати, чому так", - цитує Коноплянку footballua.tv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-