Шевченко: У нас дефіцит форвардів, у грі з хорватами довірились Ярмоленку

Шевченко: У нас дефіцит форвардів, у грі з хорватами довірились Ярмоленку

Укрінформ
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко після поразки від Хорватії (0:2) у рамках заключного матчу відбору ЧС-2018 подякував уболівальникам, гравцям і відзначив високий клас суперника.

"В першу чергу хочу подякувати вболівальникам, що прийшли на стадіон і створили таку атмосферу.

У Хорватії дуже багато висококласних гравців, які постійно грають у великих матчах, часто навіть двічі на тиждень. Вони показали відмінну готовність сьогодні, і після перерви в певний момент почали нас підтискати. Разом з цим проявилися і наші проблеми, гравці стали припускатися помилок, що позначилося на загальному результаті.

Ми ж не відступали від своїх принципів. Всі виконали установку, зіграли в свою гру, і я вдячний хлопцям за роботу і самовіддачу. Але часто ми зустрічаємося з проблемою, кого і як використовувати, щоб футболісти конкурували між собою і приносили ефективність. Зараз же вийшло так, що індивідуальний рівень гравців вийшов на перший план. Коли команду заганяють в кут, як зараз було з Хорватією, дуже багато що вирішує клас футболістів. Ось зараз так і сталося.

У нас дефіцит нападаючих, ми маємо проблеми в цьому плані, тому просимо наших гравців мінятися позиціями і грати на вістрі. В даному випадку вирішили вчинити так, поклавшись на Ярмоленка.

Читайте також: Шевченко: Ми мали забити м'яч у першому таймі, у другому – не вистачило сил

Щодо Марлоса. Грати за збірну - це, перш за все, його вибір. Якщо в майбутньому нам попадеться такий іноземець, який живе в Україні більше п'яти років, відповідатиме вимогам, буде готовий грати за збірну і мати всі документи, зроблені згідно із законом, то я бачу його в збірній. Спеціально ніхто нікого натуралізувати і тягнути не буде. Це моя позиція. Перш за все гравець повинен сам мати бажання грати за Україну і бути її громадянином", - цитує Шевченка Sport Arena.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-