Хайнкес:

Хайнкес: "Баварія" скоро покаже своє справжнє обличчя

Укрінформ
Головний тренер німецького футбольного клубу "Баварія" Юпп Хайнкес, який днями змінив на цій посаді Карло Анчелотті, прокоментував своє призначення і запевнив, що "Баварія" скоро покаже своє справжнє обличчя. 

"В останні роки у мене були пропозиції від європейських топ-клубів, але я вирішив, що не хочу повертатися. Так що це не камбек, це буде обмежено за часом.

Після виходу з "Баварії" у 2013 році я не думав, що повернуся. Мені було важливо, щоб мій тренерський штаб прийшов до "Баварію" разом зі мною. Розумію, що будуть ті, хто сумнівається, але футбол винайшли не щойно. Я знаю про нього парочку речей. Я стежив за ним.

Мені потрібно проаналізувати ситуацію. Незважаючи на складності, впевнений, що "Баварія" скоро покаже своє справжнє обличчя. Хочу створити команду, де кожен працює за кожного і думає про успіх всього клубу.

Анчелотті - джентльмен і чудовий тренер. Звільнення може трапитися з будь-ким, якщо щось не спрацювало. Що б мені не доводилося говорити, це точно не буде направлено проти нього", - цитує Хайнкеса XSPORT

Читайте також: Футбол: 72-річний Хайнкес із понеділка тренуватиме "Баварію"

Нагадаємо, що "Баварія" після провального старту сезону відправила Карло Анчелотті у відставку. Тренуватиме команду до кінця сезону погодився 72-річний Юпп Хайнкес - легенда тренерського цеху. 

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-