ФФУ застерігає: з’явилися фальшиві квитки на матч Україна - Хорватія

ФФУ застерігає: з’явилися фальшиві квитки на матч Україна - Хорватія

Укрінформ
Федерація футболу України (ФФУ) застерігає уболівальників від купівлі фальшивих квитків на гру Україна - Хорватія, які продають спекулянти поблизу кас НСК "Олімпійський".

"Увага! Квитки, які продають спекулянти поблизу кас НСК "Олімпійського", є фальшивкою. Сьогодні у низці ЗМІ з’явилась інформація про те, що в Києві з рук можна придбати квитки на матч національних збірних України та Хорватії, на яких не вказано імен вболівальників. Замість ПІБ на білетах надрукований напис "ФФУ Полтава" чи інший.

Федерація футболу України закликає шанувальників футболу не купувати такі квитки, оскільки вони є фальшивкою. А саму появу таких "квитків" ми розцінюємо, як провокацію", - повідомляє прес-центр ФФУ. 

Нагадаємо, що раніше ФФУ попереджала вболівальників про можливу появу таких фальшивок. Зокрема, у повідомленнях Федерації наголошувалося на тому, що придбати квиток на матч Україна-Хорватія можна лише на сайті e-sport.in.ua, в касах на Спортивній площі, 1 і на НСК "Олімпійський" на Троїцькій площі.

Читайте також: Україна – Хорватія: на НСК "Олімпійський" очікується аншлаг

Крім того, на оригінальних квитках обов’язково вказується ПІБ вболівальника, які будуть звірятися з даними паспорта чи іншого посвідчення особи при вході на стадіон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-