Тренер збірної Хорватії: У мене не було часу на глибокий аналіз гри команди

Тренер збірної Хорватії: У мене не було часу на глибокий аналіз гри команди

Відео
Укрінформ
Головний тренер збірної Хорватії Златко Далич, який нещодавно очолив команду, поділився очікування від сьогоднішнього протистояння зі збірною України у рамках заключного матчу відбору ЧС-2018.

"Було дуже нелегко швидко увійти в робочий процес. У мене не було часу на глибокий аналіз матчів хорватської збірної. На сьогоднішній день моє головне завдання - дати віру команді й упевненість в собі в матчі з Україною, який обіцяє бути дуже непростим", - цитує Далича footballua.tv

Златко Далич, як то кажуть, з корабля на бал потрапив до хорватської збірної. Він сам казав, що переглядаючи матч з фінами не міг подумати, що вже наступного дня очолить цю команду. Під час передматчевого тренування Далич не звертав уваги на тактику, не робив спеціальних вправ. Йому було важливо знайти підхід до лідерів команди, і фактично все тренування він спілкувався з гравцями: спочатку була розмова з Ракітичем, ​​потім з Модричем.

Далич є прихильником схеми 4-2-3-1 з атакуючим напрямком, але саме з атакою у хорватів були кадрові проблеми. Під питанням була участь в матчі Манджукича, але тренер заявив про те, що гравець "Ювентуса" зможе вийти на поле, як і Ловрен. Фактично, єдиною проблемою Хорватії є відсутність Брозовича, який навіть не прилетів до Києва.

Читайте також: Шевченко: Зміна тренера - зайвий стимул для гравців збірної Хорватії

Тренування збірної Хорватії на НСК "Олімпійський":

Нагадаємо, що поєдинок Україна - Хорватія відбудеться сьогодні, 9 жовтня, на столичному НСК "Олімпійський" о 21.45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-