Шевченко: Для нас це фінал, Ракицький готовий грати

Шевченко: Для нас це фінал, Ракицький готовий грати

Укрінформ
Головний тренер нашої збірної закликав вболівальників гідно поводитися під час матчу з Хорватією.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про завтрашній матч відбору на ЧС-2018 проти збірної Хорватії. Про це повідомляє MatchDay.

«Завтра нас чекає серйозний матч. Чекаємо наших уболівальників. Ми готові. Це не найкращий розвиток подій для двох команд. Хотілося б іншого. У нашій групі ми дві команди, які показують дуже змістовний футбол. Не завжди результат для нас був кращим.

Для нас це фінальна гра. Подивився я турнірні розклади: хорватам теж потрібна тільки перемога. Матч буде відкритим. Буде хороший футбол. Приємно грати проти такої сильної команди. Незважаючи на те що є кадрові проблеми у них, заміна тренера, думаю, завтра вони вийдуть на поле добре готовими.

Читайте також: Ракицький, Коваленко і Зінченко повернулися в національну збірну

Ще хочу сказати пару слів про матч в Загребі. На стадіоні було спокійно. Хорватські вболівальники поводилися гідно. Сподіваюся, в Києві наші фани поводитимуться так само. Буде хороший футбол, і не хотілося б неприємностей.

У нас був важкий переїзд. Розуміємо важливість цієї гри, зараз проведемо тренування і готуватимемося на завтра. Є і хороші новини: Ярослав Ракицький вчора тренувався і готовий допомогти нашій команді», - сказав Шевченко.

Нагадаємо, кваліфікаційна гра ЧС-2018 між збірними України та Хорватії відбудеться 9 жовтня у Києві на НСК «Олімпійський». Матч розпочнеться о 21:45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-