Степаненко: Косово створить великі проблеми, якщо не ставитися до гри серйозно

Степаненко: Косово створить великі проблеми, якщо не ставитися до гри серйозно

Укрінформ
Гравець збірної України Тарас Степаненко поділився очікуваннями від поєдинку з Косово в рамках відбору чемпіонату світу-2018, який відбудеться сьогодні ввечері.

"Наше завдання - здобути три очки. Хто з футболістів вийде з перших хвилин, вирішувати буде вже тренер, але кожен повинен думати про те, що нам потрібно здобути три очки. Іншого шляху в нас немає.

Я звик, що потрібно йти від гри до гри, тому що, коли склалася ситуація, в якій не можна оступатися, такі суперники, як Косово, можуть створити великі проблеми, якщо ти не будеш до них ставитися серйозно. Практично кожного разу ми стикаємося з цим, коли "Шахтар" грає в чемпіонаті України. Тому, я думаю, що психологічно футболісти повинні бути до цього готові. Щоб величезне значення мала гра з Хорватією, потрібно виграти у Косово, а це буде досить-таки непросто", - цитує Степаненка footballua.tv

Нагадаємо, що матч Косово – Україна у рамках заключного етапу відбору чемпіонату світу-2018 відбудеться в албанському Шкодері 6 жовтня о 21.45. У прямому ефірі його покажуть телеканали "Україна" і "Футбол 1".

Читайте також: Футбол: збірна України випробувала стадіон у Шкодері перед матчем проти Косово

Турнірне становище у групі I: Хорватія - 16 очок, Ісландія - 16, Туреччина - 14, Україна - 14, Фінляндія - 7, Косово - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-