Матч Україна-Хорватія охоронятимуть 3,5 тисячі нацгвардійців і поліцейських

Матч Україна-Хорватія охоронятимуть 3,5 тисячі нацгвардійців і поліцейських

Укрінформ
Безпеку під час проведення футбольного матчу 9 жовтня між збірними України та Хорватії будуть забезпечувати близько 3,5 тисячі правоохоронців, з яких 1,5 тисячі - військовослужбовці Національної гвардії.

Про це 5 жовтня під час двосторонньої зустрічі з Надзвичайним і повноважним послом Хорватії Томіславом Відошевічем заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, інформує прес-служба МВС.

«Зі свого боку ми обіцяємо, що українські правоохоронці зроблять усе можливе, аби забезпечити безпеку під час проведення матчу між національними збірними України та Хорватії. Вже завтра у нас відбудеться нарада, де ми, разом з нашими підрозділами - поліцією, Національною гвардією та прикордонниками узгодимо всі наші дії. Близько 3,5 тисячі правоохоронців забезпечать публічну безпеку під час футбольного матчу між Україною і Хорватією», - сказав Яровий.

Він наголосив, що українські правоохоронці проводять роз'яснювальну роботу серед футбольних фанатів, та висловив сподівання, що хорватська сторона також проведе подібні заходи.

Читайте також: Ярмоленко: Зараз зосередимось на Косово, а бойкот з хорватами нікому не потрібний

«Ми маємо вжити превентивних заходів, аби не допустити сутичок на стадіоні», - зазначив перший заступник міністра.

Яровий також нагадав, що для належної взаємодії між правоохоронними органами України та Хорватії до Києва прибуде делегація хорватських правоохоронців. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-