Ярмоленко потрапив до збірної вересня чемпіонату Бундесліги

Ярмоленко потрапив до збірної вересня чемпіонату Бундесліги

Інфографіка
Укрінформ
Авторитетний сайт WhoScored.com зарахував до збірної вересня одразу п’ятьох гравців «Боруссії». 

Півзахисник дортмундської «Боруссії» Андрій Ярмоленко потрапив до збірної вересня чемпіонату німецької Бундесліги за версією авторитетного сайту футбольної статистки WhoScored.com. Про це пише Укрінформ.

У п'ятьох вересневих матчах Бундесліги в активі Ярмоленка один гол у ворота «Аугсбурга» (2:1) та чотири результативні передачі. Середня оцінка українця за матчі вересня – 7,6. Це краще навіть ніж у форварда «Баварії» Роберта Левандовськи.  

Разом з Ярмоленком у символічній команді вересня ще чотири футболісти «Боруссії» - захисник Сократіс Папастатопулос, півзахисники Нурі Шахін і Максиміліан Філіп, а також форвард П'єр-Емерік Обамеянг.

«Боруссія» - актуальний лідер Бундесліги. Вона випереджає найближчих переслідувачів «Баварію» та «Хоффенхайм» на 5 очок.

Читайте також: Футбол: гол Ярмоленка – у ТОП-5 кращих за підсумками 7-го туру Бундесліги

Нагадаємо, що Ярмоленко переїхав у Дортмунд лише наприкінці серпня, а «Боруссія» заплатила за нього «Динамо» 25 мільйонів євро. Раніше Андрій двічі потрапляв до збірної туру за версією німецького видання Kicker, а його гол в ворота «Аугсбурга» визнали одним з кращих в 7-му турі Бундесліги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-