Чіро Іммобіле – найрезультативніший футболіст початку сезону

Чіро Іммобіле – найрезультативніший футболіст початку сезону

Укрінформ
Форвард збірної Італії та «Лаціо» забив 14 м’ячів та зробив 4 гольові передачі. 

Нападник «Лаціо» та збірної Італії Чіро Іммобіле – найрезультативніший гравець старту сезону в Європі. Про це пише Tribuna.com.

Для обрахунку використали статистику усіх офіційних матчів сезону-2017/18 на рівні клубів та збірних. За системою «гол+пас» Чіро Іммобіле набрав 18 очок в 12 матчах. На його рахунку 14 голів і 4 гольові передачі. На одну результативну дію в середньому йому знадобилось 54 хвилини.

До топ-10 найрезультативніших також увійшли: Олександр Кокорін («Зеніт», Росія), Дріс Мертенс («Наполі», Бельгія), Ліонель Мессі («Барселона», Аргентина), Неймар («ПСЖ», Бразилія), Ромелу Лукаку («МЮ», Бельгія), Харрі Кейн («Тоттенхем», Англія), П’єр-Емерік Обамеянг («Боруссія» Д, Габон), Альваро Мората («Челсі», Іспанія), Радамель Фалькао («Монако», Колумбія), Роберт Левандовськи («Баварія», Польща) і Едісон Кавані («ПСЖ», Уругвай). 

Читайте також: Футболіст "Манчестер Сіті" встановив рекорд швидкості в англійській Прем'єр-лізі

Нагадаємо, 27-річний нападник Чіро Іммобіле вже другий сезон виступає за римський «Лаціо». Три роки тому він провів блискучий сезон за «Торіно» (22 голи), але не зумів проявити себе за межами Італії – в «Боруссії» (Дортмунд) і «Севільї». Лише переїхавши в «Лаціо», Іммобіле відновив свою кар’єру результативного форварда. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-