Ракицький також не допоможе збірній в матчах проти Косова і Хорватії

Ракицький також не допоможе збірній в матчах проти Косова і Хорватії

Укрінформ
Ще одна втрата у захисній лінії. 

Захисник «Шахтаря» і збірної України Ярослав Ракицький не зіграє проти Косова і Хорватії в заключних матчах групового етапу кваліфікації на чемпіонат світу-2018. Про це повідомляє телеканал «Футбол 1».

Напередодні головний тренер збірної Андрій Шевченко заявляв, що остаточне рішення щодо Ракицького прийматимуть після обстеження, яке гравець проходив в Києві. Обстеження показало, що пошкодження задньої поверхні стегна, яке футболіст отримав у грі з «Карпатами» (2:0) в 11-му турі УПЛ, не дозволить Ярославу допомогти національній команді в найближчих зустрічах.

Читайте також: Шевченко: У Ракицького пошкодження стегна, все з’ясується після МРТ

Сьогодні через травму вибув зі складу збірної інший захисник «Шахтаря» Богдан Бутко. Замість нього викликали Олександра Караваєва з «Зорі». Ще раніше Шевченко викликав в команду з молодіжної збірної Павла Лук'янчука. Він гравець «Динамо», який зараз перебуває в оренді в «Олімпіку». Лук'янчук може зіграти, як на позиції правого захисника, так і в центрі оборони.

Нагадаємо, що через кадрові проблеми в захисті, Шевченко викликав в збірну минулого тижня  оборонця «Ворскли» Ігора Пердуту. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-