Шевченко: У Ракицького пошкодження стегна, все з’ясується після МРТ

Шевченко: У Ракицького пошкодження стегна, все з’ясується після МРТ

Укрінформ
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про характер пошкоджень захисників донецького футбольного клубу "Шахтар" Богдана Бутко і Ярослава Ракицького.

Обидва футболісти отримали травми у вчорашньому матчі проти львівських "Карпат" (2:0). Бутко був замінений на 84-й хвилині, а Ракицький був змушений дограти поєдинок, оскільки на той час всі заміни були використані.

Пошкодження Бутко не серйозне і він почне збір разом з іншими партнерами по команді, а ось Ракицькому завтра доведеться пройти процедуру МРТ.

"З нетерпінням чекаємо на новини з Києва, куди вчора разом зі своєю командою полетів Ярослав Ракицький. У нього пошкоджена задня поверхня стегна, сьогодні можна провести тільки певне медичне тестування, але щоб побачити повну картину, потрібно витримати терміни за часом і зробити МРТ. Можливо, це станеться тільки завтра.

У Богдана Бутко за попередньою інформацією не настільки серйозне пошкодження, він залишився в Харкові і розпочне збір разом з усіма. Може, дамо йому паузу, побережемо. Приїде, переглянемо і приймемо рішення", - цитує Шевченка Sport Arena

Читайте також: Шевченко викликав до збірної 21-річного захисника Лук'янчука

Нагадаємо, що через травми гравців тренер Шевченко довикликав у збірну захисника "Олімпіка" Павла Лук'янчука. Поєдинки проти Косово і Хорватії у рамках відбору ЧС-2018 відбудуться 6 і 9 жовтня відповідно.

Фото: football24.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-