Фонсека:

Фонсека: "Шахтар" відмінно провів гру проти "Карпат" і міг забити більше

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека вважає, що у матчі проти львівських "Карпат" можна було забити більше м’ячів, не вистачило реалізації.

"Гарна перемога. Ми практично не дали львів'янам шансу створити небезпеку біля наших воріт. Провели відмінну гру і завжди були біля штрафного "Карпат". Мали величезну кількість явних гольових моментів і могли забити більше, проте не вистачало реалізації, чим я незадоволений.

Ми дійсно створювали багато моментів. Були епізоди, де перед нашим футболістом залишався тільки воротар, однак, на жаль, не виходило відзначитися. Також візьмемо до уваги, що дуже складно знаходити гольові нагоди проти суперників, які закриваються в обороні, але ми це робили. Нам варто попрацювати над реалізацією і в наступному матчі показати себе краще", - цитує Фонсеку офіційний сайт ФК "Шахтар"

Читайте також: Прем'єр-ліга: "Шахтар" переграв "Карпати", "Верес" обмінявся голами зі "Сталлю"

Нагадаємо, що у поєдинку 11-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги "Шахтар" (Донецьк) – "Карпати" (Львів) (2:0) м’ячі забили Феррейра (на 7-й хвилині) і Федецький (65, автогол).

Відео кращих моментів:

Фото: football.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-