Хацкевич: Футболісти київського

Хацкевич: Футболісти київського "Динамо" наробили помилок на дві-три гри вперед

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич вважає, що гра проти луганської "Зорі" була цікавою для глядачів, але безвідповідальною для команди, яка вела в рахунку 3:0 і втратила всю перевагу в другому таймі.

"Напевно, глядачам і журналістам гра сподобалася. Мені ж, зрозуміло, не сподобався другий тайм і гра моїх підопічних в обороні. Самовпевненість, безвідповідальність це була чи щось інше - ми розберемося між собою. Але не можна вести в рахунку 3:0, і при цьому втрачати настільки важливі для нас очки.

Я говорив хлопцям, що суперник не зупиниться, адже у "Зорі" є характер, відмінний тренер, який ніколи не здається. Але мене моя команда не почула, а "Зорі" - лише слова поваги за такий другий тайм.

Щодо великої кількості помилок. Голи забиваються після помилок, і їх ми наробили в другому таймі на дві-три гри вперед. Але і крім епізодів, коли ми пропускали м'ячі, були моменти біля наших воріт", - цитує Хацкевича офіційний сайт ФК "Динамо"

Читайте також: "Зоря" і "Динамо" забили у Запоріжжі 8 м'ячів

Нагадаємо, що у заключному матчі 11-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги "Зоря" (Луганськ) – "Динамо" (Київ) (4:4) м’ячі забили Харатін (на 55-й хвилині з пенальті), Юрі (75), Сілас (80), Опанасенко (88) - Мбокані (14), Буяльський (33), Мораес (45+1), Гармаш (82).

Відео кращих моментів:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-