Формула-1: Ферстаппен переміг на Гран-прі Малайзії

Формула-1: Ферстаппен переміг на Гран-прі Малайзії

Укрінформ
Хемілтон – другий, Феттель з останнього місця піднявся на четверте. 

Переможцем 15-го етапу цьогорічних автоперегонів Формули-1 – Гран-прі Малайзії став Макс Ферстаппен з «Ред Булл». Це лише друга перемога в кар’єрі  20-річного голландського пілота. Про це повідомляє Укрінформ. 

Напередодні кваліфікацію виграв Льюїс Хемілтон з команди «Мерседес». Втім, британець лідирував лише перші три кола, а далі його обійшов Ферстаппен, який у підсумку відбив усі атаки Льюїса і переміг на етапі. Хемілтон фінішував другим. Третє місце посів ще один пілот з «Ред Булл» австралієць Даніель Ріккардо.

За словами Ферстаппена, його машина сьогодні працювала ідеально. Завдяки цьому він обійшов Хемілтона і контролював хід гонки. Якби було потрібно, він міг навіть додати у швидкості.

Читайте також: Формула-1: Хемілтон виграв кваліфікацію Гран-прі Малайзії

Без призових місць в Малайзії залишилась «Феррарі». Себастьян Феттель через проблеми з болідом провалив вчора кваліфікацію і стартував з останнього місця. Однак, німець провів чудову гонку, відіграв 16 позицій і фінішував четвертим. Натомість, фін Кімі Райкконен мав другу стартову позицію, але через відмову турбіни навіть не зумів проїхати прогрівочне коло.

Після 15-и етапів Хемілтон збільшив своє лідерство в загальному заліку до 34 очок. У нього тепер 281 пункт. На другій позиції Феттель, у якого 247 очок. Наступний етап чемпіонату – Гран-прі Японії. Пілоти змагатимуться 6-8 жовтня на трасі Судзука. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-