Матч чемпіонату Франції «Ам'єн» - «Лілль» відклали через обвал загородження

Матч чемпіонату Франції «Ам'єн» - «Лілль» відклали через обвал загородження

Укрінформ
У результаті 25 поранених, четверо отримали серйозні травми. 

Матч 8-го туру чемпіонату Франції «Ам'єн» - «Лілль» призупинили за рахунку 0:1 в середині першого тайму після того, як уболівальники гостей зламали загородження, яке відділяє їх від поля. Згодом матч відклали. Про це повідомляє L’Equipe.

Захисник «Лілля» Фоді Балло на 16-й хвилині забив м'яч і побіг святкувати до своїх фанатів. Вболівальники навалилися на бар'єр, який не витримав і впав під натиском людей. Десятки глядачів впали вниз, в результаті чого 25 з них отримали пошкодження, а четверо - серйозні травми. Медики заявляють, що їхньому життю ніщо не загрожує.

Читайте також: На футбольному матчі у Франції зламалася трибуна: десятки постраждалих

Відразу ж після інциденту арбітр зупинив матч і вивів команди з поля, а керівництво «Лілля» висловило невдоволення станом сектора для вболівальників виїзної команди на стадіоні «Ам'єна», який проводить свій перший сезон в Лізі 1.

У свою чергу, президент «Ам'єна» Бернар Жоаннен поклав провину за інцидент на уболівальників гостей. «Ви тільки уявіть: п'ятсот уболівальників «Лілля» хотіли вибігти на поле! Вони всі навалилися на загородження, яке було в ідеальному стані. Ліга проведе розслідування, але загородження, повторюся, було в ідеальному стані», - сказав Жоаннен.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-