Катерина Бондаренко: Свій трофей я подарую доньці

Катерина Бондаренко: Свій трофей я подарую доньці

Укрінформ
Українська тенісистка Катерина Бондаренка після перемоги на престижному турнірі WTA у Ташкенті заявила, що цей успіх багато для неї значить.

Вона також зазначила, що свій переможний кубок подарує доньці, повідомляє BTU.org.ua. 

"Я була дуже втомленою після вчорашніх трьох матчів, але сказала собі, що сьогодні - останній день, і я маю віддати на корті все. Ця перемога багато для мене значить. Я двічі доходила до чвертьфіналу тут, тому в мене є певний досвід гри у Ташкенті. Сітка виявилася складною, в ній було шість торішніх чемпіонок. Дуже рада повернутися до топ-100 після того, як залишила її після поразки на Вімблдоні... Моя донька Карина вчора побачила кубок і захотіла, щоб я його виграла для неї . Так що свій трофей я подарую їй", - розповіла Катерина.

Читайте також: Катерина Бондаренко виграла турнір WTA

Нагадаємо, що Бондаренко удруге в кар'єрі і вперше з 2008 року зіграла у фіналі турніру WTA. У червні 2008-го вона відсвяткувала перемогу на турнірі у Бірмінгемі, обігравши у трьох сетах бельгійку Яніну Вікмаєр. Перемога в Ташкенті принесла Катерині другий одиночний титул WTA, а також дозволить повернутися до топ-100 світового рейтингу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-