Шевченко забив м’яч у благодійному матчі в Тбілісі

Шевченко забив м’яч у благодійному матчі в Тбілісі

Укрінформ
Вчора головному тренеру збірної виповнився 41 рік. 

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко взяв участь у товариському матчі зірок футболу в Тбілісі. Про це повідомляє Tribuna.com.

Шевченко грав за команду господарів GFF-X. У другому таймі він зробив гольову передачу на екс-форварда «Динамо» Георгія Деметрадзе і відзначився сам.

Зустріч же закінчилася з рахунком 6:5 на користь World XI. Голи в матчі також забивали Олександр Іашвілі, Кафу, Кураньї (за GFF-X), Лука Тоні, Мічел Сальгадо, Рівалдо і Франческо Тотті (за World XI).

Читайте також: Футбол: Шевченко довикликав Беседіна і Пердуту до збірної України

У матчі взяли взяли участь Каха Каладзе, Діда, Паоло Мальдіні, Хав'єр Дзанетті, Звонімір Бобан, Сержіньо, Ернан Креспо, Венсан Канделя, Алессандро Костакурта, Діно Баджо, Массімо Амброзіні, Массімо Оддо, Марко Дельвеккіо, Себастьяно Россі, Мауро Тассотті, Карлес Пуйоль, Марек Янкуловськи, Деметріо Альбертіні, Крістіан Абб'яті, Анджело Карбоне, Іван Кордоба, Даріо Шимич, Джузеппе Фаваллі, П'єтро Верховод.

Кошти від продажу квитків перерахують на відновлення частини лісового масиву Боржомської ущелини, яка згоріла в результаті великої пожежі.

Нагадаємо, що 29 вересня Андрію Шевченку виповнився 41 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-