Фонсека: Недільний поєдинок проти

Фонсека: Недільний поєдинок проти "Карпат" дуже важливий для "Шахтаря"

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека на відкритому тренуванні команди поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку проти львівських "Карпат".

"Які очікування? Підготовка та відновлення проходять відмінно. Ясно, що в неділю на нас чекає дуже важливий поєдинок, адже наша головна мета - чемпіонат України. Повинні повністю сфокусуватися на майбутню гру.

Гра з "Манчестер Сіті" вже пройшла, про неї треба забути. Фокусуємося тільки на наступному поєдинку. Вважаю, що мотивація повинна бути абсолютно завжди і у всіх, незалежно від турніру і суперника.

Чи відрізняється "Шахтар" в Лізі чемпіонів і в УПЛ? Ми зберігаємо свої принципи і залишаємося самими собою. Потрібно розуміти, що в Лізі чемпіонів зустрічаємося з клубами іншого рівня. Це трохи впливає на сценарій зустрічі. В Україні "Шахтар" майже весь час перебуває на половині поля суперника, атакуючи, коли наш опонент повністю закривається в обороні. У Лізі чемпіонів іноді більше захищатися змушені ми. Питання тут навіть не в агресивності, а саме в сценарії матчу. Ми провели два відмінних поєдинки Ліги чемпіонів незважаючи на те, що поступилися в Англії. Хороший футбол, але поразка - це нуль очок. Для нас найважливіше - перемагати. Налаштовуємося на "Карпати" і постараємося найкращим чином виступити на домашньому стадіоні в Харкові", - цитує Фонсеку ua-football

Читайте також: Фонсека і Маркевич вітають можливу появу Марлоса в збірній України

Відео відкритого тренування "Шахтаря" перед поєдинком з "Карпатами":

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-