Беседін: За майстерністю футболістів і досвідом

Беседін: За майстерністю футболістів і досвідом "Динамо" краще за "Партизана"

Відео
Укрінформ
Форвард київського футбольного клубу "Динамо", автор гольової передачі у ворота сербського "Партизана" Артем Беседін поділився враженнями від переможної гри команди в рамках 2-го туру Ліги Європи.

"Вийшов непростий матч. Добре, що в перерві тренери знайшли потрібні слова, і ми переламали хід гри. Тепер потрібно рухатися далі й всіма силами намагатися вийти з групи з першого місця.

Звичайно, в першому таймі були помилки. Варто було всі питання вирішувати ще до перерви, але вийшло, як вийшло. Добре, що ми виправили свої недоліки і проявили характер. Тепер готуватимемося до "Зорі".

Думаю, за майстерністю футболістів і досвіду у нас команда краще. На першому місці сьогодні був характер. У першому таймі ми програли більше боротьби, і через це пропустили м'ячі. Після перерви виправилися, направили гру в потрібне русло, нав'язали "Партизану" свій футбол і досягли непоганого результату.

Як вдалося зробити таку гарну передачу на Буяльського? Я обвів суперника і прострілив туди, де опинився Віталік, який і замкнув передачу", - цитує Бєсєдіна офіційний сайт ФК "Динамо"

Читайте також: Хацкевич: Гру "Динамо" проти "Партизана" посилили заміни

Нагадаємо, що в поєдинку "Партизан" (Белград, Сербія) – "Динамо" (Київ, Україна) (2:3) 2-го раунду групового етапу Ліги Європи м’ячі забили Ожегович (на 34-й хвилині), Тавамба (42) - Мораес (55 з пенальті, 84), Буяльський (68).

Відео кращих моментів:

Наступний матч "Динамо" гратиме у Києві 19 жовтня зі швейцарським "Янг Бойз".

Турнірне становище у групі після двох турів Ліги Європи:
"Динамо" - 6 очок,
"Янг Бойз" - 2,
"Партизан" - 1,
"Скендербеу" - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-