Лень: Тепер знаю собі ціну і гратиму впевненіше у новому баскетбольному сезоні

Лень: Тепер знаю собі ціну і гратиму впевненіше у новому баскетбольному сезоні

Укрінформ
Український центровий баскетбольного клубу "Фінікс Санз" (Арізона, США) Олексій Лень під час медіа-дня НБА зазначив, що літнє міжсезоння допомогло йому зрозуміти своє місце і цінність в Лізі, а також те, над чим потрібно працювати в подальшому.

"Літо було повно розчарувань. Хоча у мене і не було особливих надій, адже минулий сезон виявився невдалим. Тому влітку я хотів подивитися, що мені запропонують інші команди. А якщо ці пропозиції мене не задовольнять, то залишитися ще на рік у "Фініксі". Так і сталося.

Але я задоволений результатами своєї тактики. Я отримав інформацію від інших команд про свою цінність і про те, що мені потрібно продемонструвати в майбутньому сезоні.

Ніхто ніколи не бажає травм своїм партнерам. Я збирався в тренувальному таборі поборотися з Аланом Вільямсом за місце в стартовому складі. З таким настроєм і буду працювати.

Я не можу впливати на рішення тренера про кількість ігрового часу для мене. Потрібно лише грати на максимумі. У новому сезоні я буду більш впевнений в собі, оскільки тепер знаю свою ціну", - цитує Леня XSPORT

Читайте також: Баскетбол: українець Лень продовжить кар'єру в американському "Фініксі"

Нагадаємо, 24-річний баскетболіст прийняв кваліфікаційну пропозицію "Фінікса" в розмірі 4,2 ​​млн доларів, що дозволить йому влітку 2018-го року стати необмеженим вільним агентом.

Фото: Arizona Sports

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-