Футбол: Олександр Іванов призначений головним тренером

Футбол: Олександр Іванов призначений головним тренером "Металіста 1925"

Відео
Укрінформ
Керівництво харківського футбольного клубу "Металіст 1925" представило нового головного тренера Олександра Іванова.

Заслужений тренер України Олександр Іванов має не тільки досвід роботи в головних командах клубів, а й досвід роботи з молоддю. Саме під його керівництвом команда "Металіст" U-19 в сезоні 2013/2014 рр. стала чемпіоном України. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Металіст 1925". 

Також безцінний досвід і знання фахівця були отримані й в період роботи в штабі Мирона Богдановича Маркевича в харківському "Металісті" і дніпровському "Дніпрі".

До матчу проти запорізького "Металурга" команду продовжує готувати спортивний директор В'ячеслав Хруслов, до якого новий тренер Олександр Іванов приєднався після призначення.

"Я жодної секунди не думав над пропозицією очолити команду. Наша задача – перша ліга. Зробимо поточний аналіз футболістів команди, чи здатні вони вірішувати задачі першої ліги. Зі свого досвіду скажу, що зараз перша ліга за рівнем ближча до Прем’єр-ліги, ніж друга до першої", - сказав Іванов.

Нагадаємо, що 26 вересня футбольний клуб "Металіст 1925" (Харків) розірвав контракт за обопільною згодою із головним тренером Олександром Призетком.

Читайте також: Футбол: "Металіст 1925" розірвав контракт із головним тренером Призетком

Після 13 турів клуб  очолює турнірну таблицю групи "Б" другої ліги, набравши в 13 матчах 29 очок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-