Футбол: мюнхенська

Футбол: мюнхенська "Баварія" сьогодні може звільнити Анчелотті

Відео
Укрінформ
Головний тренер мюнхенського футбольного клубу "Баварія" Карло Анчелотті може бути звільненим сьогодні, 28 вересня, зі своєї посади.

Питання про подальше перебування італійського фахівця на чолі німецької команди постало після поразки від ПСЖ у 2-му турі групового раунду Ліги чемпіонів. Про це повідомляє Sport Arena. 

За інформацією Bild, майбутнє Анчелотті визначиться сьогодні вдень. Передбачається, що керівництво клубу призначить на посаду тимчасового тренера Віллі Саньоля, який зараз займає пост асистента головного тренера.

На даний час ніхто з керівництва клубу не коментує ситуацію з цього приводу.

Карло Анчелотті працює в мюнхенському клубі з минулого року. Під його керівництвом "Баварія" здобула чемпіонський титул в минулому сезоні, а на старті нинішнього стала володарем Суперкубка Німеччини.

Читайте також: Ліга чемпіонів УЄФА: результати матчів II туру групового етапу

Нагадаємо, що поєдинок ПСЖ (Париж, Франція) - "Баварія" (Мюнхен, Німеччина) закінчився з рахунком 3: 0. М ’ячі забили Алвес (2-га хвилина), Кавані (32), Неймар (63).

Відео ключових моментів:

Після 6-ти турів "Баварія" йде на 3-му місці в турнірній таблиці Бундесліги, маючи в активі 13 очок. Наступний матч мюнхенська команда зіграє проти "Герти" 1 жовтня. 

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-