Ліга Європи: «Динамо» проти «Партизана», «Зоря» проти «Атлетика»

Ліга Європи: «Динамо» проти «Партизана», «Зоря» проти «Атлетика»

Укрінформ
Кияни сподіваються здобути другу перемогу поспіль, а «Зоря» спробує набрати перші очки. 

Сьогодні зіграють матчі другого туру групового етапу Ліги Європи. «Динамо» в Белграді зустрінеться з сербським «Партизаном», а в Більбао «Зоря» спробує взяти перші очки в поєдинку з іспанським «Атлетиком». Про це повідомляє Укрінформ.

Читайте також: Букмекери: "Динамо" - фаворит, а "Зоря" - аутсайдер в іграх Ліги Європи УЄФА

Кияни другий матч поспіль гратимуть на порожньому стадіоні («Партизан» покарали за їх вболівальників) і, на думку Олександра Хацкевича, це не додає настрою його футболістам. У «Динамо» точно не зіграє Мбокані, а значить гарний шанс проявити себе в нападі отримають Бесєдін і Кравець. Багато залежатиме і від організаторів атак. Гармаш, Циганков і Гонсалес зобов’язані зіграти краще ніж в останніх матчах УПЛ, коли «Динамо» демонструвало дуже непереконливий футбол в атаці.

Матч «Партизан» - «Динамо» розпочнеться в 22:05. Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2».

Читайте також: Де дивитися матчі "Динамо" та "Зорі" у Лізі Європи УЄФА

Якщо від «Динамо» усі сподіваємось на перемогу, то на матч «Зорі» сьогодні чекаємо з острахом. В Більбао важко будь-якому супернику. Луганчани програли в першому турі шведському «Естерсунду», увесь час лихоманить команду Юрій Вернидуба і в чемпіонаті України. Однак, невеличкий шанс у «Зорі» все ж є. «Атлетик» не планує виставляти основний склад і може не належним чином налаштуватися на гру. Якщо «Зоря» зуміє цим скористатися, а у Громова і Караваєва піде гра, то можемо сподіватись і на нічию.

Матч «Атлетик» - «Зоря» розпочнеться в 20:00. Пряма трансляція на телеканалах «Україна» і «Футбол 1». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-