Ліга Європи: тренер

Ліга Європи: тренер "Партизана" знає, як нейтралізувати "Динамо"

Укрінформ
Головний тренер сербського футбольного клубу "Партизан" Мирослав Джукич розповів, що знає, як нейтралізувати київське "Динамо" у поєдинку 2-го туру групового раунду Ліги Європи.

"Янг Бойз" свого часу обіграв "Динамо", тому що закрив їх в захисті, діяв агресивно і не дозволив їм розвинути свою гру. "Динамо" добре тримає м'яч, але якщо змусити їх захищатися, вони не відчувають себе комфортно. Якщо ми досягнемо успіху в цьому, то зможемо нейтралізувати їх.

Всі європейські матчі - це складні матчі, всі грають в обороні, всі бачать мету і хочуть перемоги. Я очікую на такий же матч і завтра, все вирішать деталі. Ми повинні бути обережні й уважні до дрібниць. Постараємося нав'язати свій ігровий режим, але це буде нелегко, так як проти нас буде команда зі схожим стилем гри", - цитує Джукича Sportska centrala

Читайте також: Ліга Європи: "Динамо" вилетіло на гру проти "Партизана" без Мбокані

Нагадаємо, що матч "Партизан" (Белград, Сербія) – "Динамо" (Київ, Україна) пройде 28 вересня без глядачів через дискваліфікацію домашньої арени сербського клубу за неналежну поведінку вболівальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-