Футбол: П'ятов - кращий гравець

Футбол: П'ятов - кращий гравець "Шахтаря" в матчі з "Манчестер Сіті" - WhoScored

Відео
Укрінформ
Статистичний портал WhoScored оцінив гру футболістів донецького "Шахтаря" і англійського "Манчестер Сіті" після їх протистояння у рамках 2-го туру групового раунду Ліги чемпіонів.

Кращим гравцем у команді донеччан став воротар Андрій Пятов, який отримав оцінку 7,6. Марлос, який вже прийняв українське громадянство, і Тайсон отримали по 6,9. Гіршим у "Шахтарі" виявився Факундо Феррейра, дії якого оцінили в 5,6 бала. Відразу за ним йде Іван Ордець - 5,7 бала. Про це повідомляє footboom.com

У англійців найкращим гравцем став Кевін де Брейне з оцінкою 8,7, найгіршим - аргентинський нападник Серхіо Агуеро (5,9 бала), який не забив пенальті у ворота "Шахтаря".

Андрій П’ятов після матчу зазначив, що переломним моментом у поєдинку став  пропущений перший м’яч, а судді не були об’єктивними під час призначення пенальті.

Читайте також: Степаненко: "Шахтар" проявив себе гідно, а на суддів позначився фактор гранда

- Все було добре до першого гола, ми справлялися. Гол надломив трохи. Моя вина теж у цьому є - проспав. А судді могли б бути більш об'єктивними, нам пенальті призначили, а супернику за явне порушення - ні.

Відео коментаря П’ятова:

Нагадаємо, що матч "МанСіті" – "Шахтар" 2-го туру групового раунду ліги чемпіонів УЄФА відбувся вчора, 26 вересня, у Манчестері й закінчився з рахунком 2:0. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-