Степаненко:

Степаненко: "Шахтар" проявив себе гідно, а на суддів позначився фактор гранда

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Тарас Степаненко вважає, що команда зробила все можливе у матчі проти англійського "Манчестер Сіті", а до упередженого суддівства не звикати.

"Ми хотіли діяти компактно і не давали розігрувати м'яч в середині поля. У першому таймі це виходило. Результат зустрічі вирішив гол де Брюйне на 48-й хвилині. Пропустили відразу після перерви, тому стало важко: потрібно було розкриватися і ризикувати, звідси більша кількість моментів біля "Манчестер Сіті".

Пенальті в нашу сторону був спірним, а біля воріт суперника - стовідсотковий. На суддів позначився фактор гранда, а ми до цього вже звикли, якщо згадати матчі з "Реалом" або "Баварією".

Однак провели хороший поєдинок, грали в футбол, а не відбивалися. Йдучи з поля, кожен з нас може сказати: зробили все, щоб проявити себе гідно і їхати додому з високо піднятою головою. Дуже важливі два стикових матчі з "Феєноордом". Вони будуть ще складніше. Якщо зараз нас могли десь недооцінювати, то тут має бути рівне під силу протистояння, і в ньому потрібно буде показувати майстерність", цитує Степаненка офіційний сайт ФК "Шахтар"

Читайте також: Гвардіола: "Шахтар" – одна з найкращих команд, проти яких я грав

Нагадаємо, що матч "МанСіті" – "Шахтар" 2-го туру групового раунду ліги чемпіонів УЄФА відбувся вчора, 26 вересня, і закінчився з рахунком 2:0. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-